Yuppy 22 Iunie 2015 13:49
O poveste de dragoste care a inceput in copilarie si a rezistat in timp. Si o cere in casatorie care iti va topi inima. Un inceput de saptamana bun, zicem noi.

Povestea de dragoste dintre Sam Maccarone si Jessica Burzichelli a inceput cu multi ani in urma, pe vremea cand cei doi erau abia in clasa a cincea. Cu o asa istorie, Sam a stiut ca nu isi poate cere iubita din copilarie in casatorie intr-un mod banal. Asa ca, impreuna cu un prieten regizor si cu varul sau muzician, Sam a pus la cale una din cele mai frumoase cereri in casatorie.

Matty Mac, varul lui Sam, un cantec intitulat, evident, "The Proposal" (Cererea in casatorie), pe care l-a interpretat in restaurantul in care cei doi cinau. La finalul melodiei, Sam pune marea intrebare:

"Esti cea mai adorabila, sexy si inteligenta persoana pe care o cunosc. Poti fi chiar amuzanta uneori. Ma motivezi sa fiu mai bun in fiecare zi. Si vreau sa imi petrec restul zilelor alaturi de tine." a spus Sam.

Evident, Jessica a spus Da.

Intreg momentul il puteti vedea in clipul de mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.