Yuppy 19 Iunie 2015 12:36
Tyra Banks a postat pe contul de Instagram un selfie in care apare fara pic de machiaj. "Vreau sa vedeti cum sunt eu cu adevarat." a scris top modelul.

Tyra Banks a vrut sa arate fanilor adevarata ei fata. Cu ochi larg deschisi si fara niciun pic de machiaj, top modelul arata complet diferit fata de ceea ce vedem pe podium sau in reviste.

Supermodelul in varsta de 41 de ani a vrut sa arate ca nimeni nu este perfect, ca perfectiunea este construita de media, cu ajutorul machiajului si al Photoshopului. Chiar daca are cercuri negre in jurul ochilor, iar chipul pare obosit, Tyra Banks nu s-a sfiit sa isi arate defectele.

"Stiti cand oamenii spun ca o fotografie nu este retusata, dar este evident ca a fost modificata? In dimineata aceasta m-am decis sa va arat cum arat eu de fapt. Am fost tentata sa imi acopar cercurile negre din jurul ochilor, dar mi-am zis 'Nu, Ty, arata-le adevarata ta fata.' Asa ca iata-ma. Neprelucrata.", a scris supermodelul pe reteaua de socializare.

Fanii au apreciat sinceritatea Tyrei Banks, poza primind 138.000 de Like-uri.

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.