Yuppy 16 Iunie 2015 16:06
Elevii eminenti care promoveaza Bacalaureatul cu nota finala 10 merita sa vina la UNTOLD! De aceea, UNTOLD Festival ii premiaza cu abonamente gratuite la cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania. Mai mult, totii elevii care promoveaza examenul vor fi recompensati cu abonamente la pret special: doar 199 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro.

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel national, va evalua anul acesta competentele si pregatirea a peste 169.000 de absolventi de liceu, potrivit unei centralizari a Ministerului Educatiei.

Multi tineri doresc sa ajunga la UNTOLD Festival, cel mai asteptat eveniment de anul acesta in Romania. Astfel ca, ne-am propus sa le oferim un motiv in plus pentru a invata sarguincios. Performanta trebuie incurajata si motivata, de aceea, toti cei care obtin nota finala 10 la BAC vor avea intrarea gratuita la UNTOLD, iar cei care promoveaza examenul au acces la reduceri substantiale la festival. Le uram tuturor succes la examene si ii asiguram ca ii asteapta 4 zile memorabile si o vacanta frumoasa si binemeritata la Cluj!’’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Ambitia, orele de invatatura si eforturile de a promova examenul de Bacalaureat cu nota maxima sunt rasplatite de UNTOLD Festival cu abonamente la cel mai asteptat festival al verii, pentru a le oferi absolventilor eminenti de liceu o experienta de neuitat intre 30 iulie si 2 august, in Capitala Europeana a Tineretului 2015!

"Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului este un program pentru toti tinerii din Romania, cu atat mai mult, suntem onorati sa ii avem alaturi pe cei mai buni elevi din tara. In fiecare luna din 2015, la Cluj se desfasoara o varietate, fara precedent, de evenimente, activitati, proiecte studentesti si de tineret si suntem convinsi ca odata ce cunosc Clujul, o parte semnificativa dintre viitorii studenti il vor alege si pentru anii ce urmeaza.” a declarat Vlad Pop, Presedintele Federatiei SHARE Cluj-Napoca.

Elevii care trec examenul de Bacalaureat sunt asteptati la Cluj-Napoca cu peste 80 de ore de muzica si buna dispozitie, atmosfera unica de festival, personaje de basm reintrepretate si cele mai sonore nume din industria muzicala mondiala a muzicii:

  • electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, ATB, Duke Dumont, Fedde le Grand, AronChupa, Cazzette, Lost Frequncies, Michael Calfan, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Tujamo.
  • hip-hop & live performances: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja, live performaces: John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Pedulum dj set & MC Verse, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Club Des Belugas, Crazy P, Fatman Scoop, Foreign Beggars, Mala, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Mr Woodnote-Lil Rhys & Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Onra, P Money, raku & DJ Marwan, Silent Strike, Subcarpati, Suie Paparude, The Bug & Flow Dan.
  • House & Techno: Adam Beyer, John Digweed, Lee Burridge, Livio & Roby, Nic Fanciulli, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Dense & Pika, Maribou State, Nu Zau, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.
  • Retro: Boney M, Culture Beat, Mr. President.
Toti cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot gasi mai multe detalii despre campanie si despre modalitatea de intrare in posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/bac2015.
Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.