Yuppy 14 Mai 2015 17:52
Un clip a surprins momentul emotionant in care un sot afla ca, dupa ani de lupta cu infertilitatea, sotia lui este insarcinanta.

Cand Daug Price s-a asezat in fata camerei impreuna cu sotia lui, credea ca inregistreaza un mesaj pentru a se inscrie intr-un concurs care ofera drept premiu o excursie in Aruba. Nu banuia nicio clipa ca sotia sa avea cu totul alt plan.

In clip, femeia spune ca sunt casatoriti de 10 ani si ca Aruba ar fi destinatia perfecta pentru o noua luna de miere. Apoi, adauga ca ar fi nemaipomenit sa petreaca o vacanta acolo cu sotul si bebelusul lor, moment in care ii arata sotului un test de sarcina si il anunta ca este insarcinata. Sotul izbucneste in lacrimi de fericire, nevenindu-i sa creada ca vestea este adevarata.

Potrivit clipului, cei doi s-au luptat timp de cinci ani cu infertilitate, dar, in cele din urma, sotia a ramas insarcinata natural.

Cuplul nu a castigat excursia in Aruba, dar spun ca ceea ce au primit este mai bun decat orice premiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.