Yuppy 8 Mai 2015 12:52
Dupa indelungi speculatii, Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, a recunoscut ca si-a injectat acid hialuronic in buze.

A fost acuzata in repetate randuri ca si-a marit buzele cu ajutorul acidului hialuronic, insa tanara in varsta de 17 ani a negat, sustinand ca efectul de marire este obtinut prin machiaj. Insa, in cel mai recent episod al serialului Keeping Up With the Kardashians, Kylie Jenner a recunoscut in cele din urma ca a suferit interventii chirurgicale pentru a avea buzele mai mari si mai voluptoase.

Intr-un clip postat pe Youtube, Kylie recunoaste: „Mi-am marit buzele temporar. Este o frustrare de-a mea. Nu sunt inca pregatita sa vorbesc cu reporterii despre buzele mele, pentru ca se leaga intotdeauna de ele. Vreau sa recunosc public ca mi-am injectat buzele, dar oamenii ma judeca atat de aspru, incat am ajuns sa ascund adevarul.

Ce spune faptul ca o tanara de 17 ani a ales sa isi injecteze acid hialuronic in buze pentru a se conforma anumitor standarde de frumusete? Ca exista o presiune media atat de mare de a fi frumos, de a arata ca scos din cutie si de a fi in parametri cu anumite standarde, incat orice derapare de la tipar devine defect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.