Yuppy 5 Mai 2015 16:20
Un fotograf a surprins o scena care pare desprinsa din animatia Disney, The Lion King.

Burrad-Lucas este un fotograf din Marea Britanie. Aflat in Uganda, acesta surprins o scena care pare desprinsa din animatia Disney, The Lion King.

De curand am petrecut cateva zile in Parcul National Valea Kidepo, o rezervatie izolata, aflata in nordul Ugandei, la granita cu Sudan si Kenya. La scurt timp dupa ce am ajuns in rezervatie, l-am intalnit pe leul Spartacus”, povesteste fotograful potrivit site-ului petapixel.com.

The real Lion King! A regal male lion photographed in Uganda's remote Kidepo Valley National Park.

Posted by Burrard-Lucas Photography on Tuesday, April 28, 2015

L-am vazut pentru prima data intr-o dupa-amiaza tarzie. Lumina era superba, dar nu am putut face o fotografie prea buna din causa ierbii inalte. In dreapta mea era o stanca si m-am gandit cat de frumos ar fi daca leul s-ar urca pe ea. Probabil ca mi-a auzit gandurile, pentru ca in secunda urmatoare era acolo sus.

Fotografia realizata de Burrad-Lucas seamana extrem de mult cu o scena din animatia Regele Leu. Lucas a urcat imaginea pe Facebook si, la doar cateva zile de la postare, a adunat aproape 30.000 de Share-uri si peste 150.000 de Like-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.