Yuppy 27 Aprilie 2015 11:46
Presedintele Barack Obama a participat sambata seara la cina corespondentilor de presa, prilej cu care a glumit pe seama prietenilor, a rivalilor sau a noului look al primei doamne, Michelle Obama.

"Michele Bachmann a prezis ca eu voi fi motivul sfarsitului lumii. Asta este un lucru important... Lincoln, Washington - ei nu au putut face asta." a glumit presedintele pe seama atacurilor primite de la republicani.

Remarcand ca americanii trec printr-o perioada grea, Obama a spus: "Am o prietena care, cu doar cateva saptamani in urma, castiga milioane de doalari pe an, iar acum traieste intr-o rulota in Iowa". "Prietena" la care face referire Obama este nimeni alta decat Hillary Clinton, care si-a anuntat de curand candidatura la presedentia Statelor Unite.

Motivand ca este un tip calm si calculat, Obama a adus chiar si un traducator al "furiei ascunse", care sa spuna direct ceea ce el spune in mod diplomat.

Traducatorul a fost interpretat de Keegan-Michael Key, unul din cei mai populari actori ai serialelor Comedy Central. Misiunea lui Keegan a fost sa explice ce vrea sa spuna, de fapt, presedintele in discursurile sale.

"In pofida diferentelor dintre noi, ne bazam pe presa sa scoata la iveala cele mai importante probleme ale zilei", a spus Obama. "Ne bazam pe Fox News sa bage spaima in oamenii albi cu tot felul de bazaconii." a tradus Keegan.

Cina anuala a corespondentilor de presa de la Casa Alba este un prilej pentru jurnalisti, oameni de afaceri si celebritati sa se reuneasca la Washington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.