Yuppy 14 Aprilie 2015 14:53
Kanye West a facut o surpriza fanilor din Armenia, improvizand un concert gratuit la Erevan. In timpul concertului, in mod neasteptat, Kanye a plonjat in apa.

Kanye West nu ar fi Kanye West daca nu s-ar pune in tot felul de situatii ridicole. In timpul unui concert surpriza, improvizat gratuit pentru fanii din Armenia, pe malul Lacului Lebedelor, rapperul a incercat o mica scamatorie.

Considerandu-se o figura asemanatoare cu cea a lui Isus, Kanye a incercat sa mearga pe apa in timpul melodiei "Good Life". In mod evident, trucul nu i-a iesit, dar asta nu a impedicat fanii sa sara in apa dupa el, sperand poate sa fie botezati de Kanye.

Muzica rapperului se pare ca a inspirat religios mai multi oameni. Unul din fanii sai a pus bazele unui bisericii, Biserica lui Yeezus, si a unei religii, Yeezusianismul, bazate pe Kanye West.

Kanye West se afla in Armenia impreuna cu sotia sa, Kim Kardashian si sora sa, Khloe, intr-o vizita de promovare a noului sezon "Keeping Up With The Kardashians".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.