Yuppy 31 Martie 2015 14:57
O noua farsa macabra, realizata in Brazilia, a devenit virala pe Internet, mai ales datorita unei scene controversate. La finalul clipului poate fi observat cum, din cauza spaimei, una dintre femei isi pierde cunostinta.

Cele mai multe farse sunt simple si usor stupide, fara substanta, fara atmosfera si fara o potentiala trauma psihologica pentru cei care sa intampla sa cada in capcana. Farsa de mai jos, dupa cum v-ati putut da seama deja, nu face parte din aceasta categorie.

Imaginati-va urmatorul scenariu: este noapte si sunteti in metrou. Sunteti singura in vagon, iar conductorul incepe sa urele ceva indescifrabil in difuzor, parand ca tipe dupa ajutor. Trenul se opreste, iar luminile incep sa palpaie. In secunda urmatoare, un grup de zombie apare la geam, incercand sa patrunda in vagon. Este apocalipsa zombie, iar voi sunteti blocati in metrou. Cum ati reactiona?

Farsa a fost realizata de "Programa Silvio Santos", un fel de "Camera ascunsa" moderna. Desi a devenit virala, adunand peste 2 milioane de vizualizari, farsa a iscat si numeroase controverse. La finalul clipului poate fi observat cum, din cauza spaimei, una dintre femei isi pierde cunostinta. Farsa a fost criticata pentru ca pune sanatatea emotionala si psihica a oamenilor in pericol.

Nu stim voi, dar noi credem ca au cam intrecut limita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.