De la 150 de metri, prin geamul unui avion, lumea se vede altfel. Mai ales pamantul inghetat si acoperit de cenusa vulcanica al Islandei.

Despre imaginile de mai jos veti spune, cel mai probabil ca sunt picturi abstracte sau peisaje desprinse dintr-un film SF. Privind combinatia suprarealista de culori, forme, linii si patternuri, iti vine cam greu sa crezi ca ai de-a face cu un peisaj pamantean surprins de la 150 de metri, prin geamul micut al unui avion. Totusi, fotograful rus Andree Ermaloev ne asigura ca a facut aceste fotografii pe planeta-mama si ca, da! natura este fascinanta.

De la 150 de metri inaltime, prin geamul unui avion, lumea se vede altfel. Mai ales cand vine vorba de pamantul inghetat, acoperit de cenusa vulcanica al Islandei. Andre Ermolaev s-a suit de mai multe ori in avion, a zburat deasupra Islandei si a surprins aceste imagini absolut fermecatoare.

Efectele eruptiilor vulcanice asupra naturii, fromele bizare pe care le creeaza, rauri care curg prin peisajul modificat de lava sunt cateva dintre elementele pe care Andre Ermaloev a reusit sa le suprinda in fotografiile sale. De la o inaltime destul de mica pentru ca altfel, ar fi pierdut cele mai importante detalii.

„Islanda este o tara minunata; as indrazni chiar sa spun ca este paradisul fotografiilor. O adevarata decoperire a fost pentru mine imaginea raurilor curgand de-a lungul peisajului modificat de eruptiile vulcanice/nisispului vulcanic. (...) Peisaje sunt atat de ciudate, incat am primit foarte multe reactii din partea celor care le-au vazut. Intr-adevar, e greu sa iti imaginezi la prima vedere ca ceea ce ai in fata este Pamantul. Dar este doar un rau, doar un vulcan, doar planeta noastra”, spune Andre Ermaloev.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sursa foto: Andre Ermolaev


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.