Considerati-va avertizati: ceea ce veti citi in continuare nu este deloc placut. Este, insa, crudul adevar.

La inceputul lunii, un baiat pe nume Richard Neill se plangea pe pagina de facebook a unui producator de tampoane si absorbante ca reclamelor lor sunt mincinoase, ca prezinta menstruatia ca pe o perioada roz si frumoasa, ca toate femeile par fericite si pline de viata in reclamele lor. Sustine ca a crezut ca acest lucru este adevarat pana cand i-a explicat prietena lui cum stau lucrurile in realitate. Asa ca Richard Neill acuza compania ca l-a indus in eroare si l-a obligat sa traiasca intr-o minciuna. Mesajul lui s-a viralizat, obtinand 84.000 de like-uri si peste 3.500 de comentarii. Cifrele sunt impresionante, tinand cont de faptul ca este vorba despre un utilizator de facebook oarecare si ca intreaga comunitate de fani a companiei Bodyform numara cam 4.148 de fani. Puteti citi intreg mesajul aici.

Cum a ales compania sa ii raspunda? Pai, printr-un clip intitulat “The Truth”(“Adevarul”) in care CEO-ul companiei s-a vazut nevoit sa “expuna toti barbatii in fata unei realitatii cu care si-ar fi dorit sa nu aiba de-a face vreodata”.

Mesajul este plin de umor si ironie si explica faptul ca prezentare femeilor in reclame desfasurand activitati outdoor, ca mersul pe bicicleta, alergatul sau calaritul, sunt metafore. Adevarul este mult prea dur pentru a putea fi pronuntat, dar, din cauza mesajului postat de Richard Neill, compania se vede obligata sa il dezvaluie. Acum, umanitate este obligata sa se confrunte cu adevarul: nu exista menstruatie fericita, aceasta idee este un mit, dar spre binele omenirii, acest lucru a fost ascuns. Pana acum.

Clipul este savuros si este, cel mai probabil, cel mai reusit raspuns dat de o companie plangerilor unui consumator. Lansat ieri dimineata, a adunat pana acum peste 800.000 de vizualizari si are toate sansele sa devina viral.

Pentru cei care nu ai prins ironia, Caroline Williams nu este CEO-ul Bodyform. Compania nici macar nu are asa ceva. In rest, tot ce ati auzit acolo, este adevarat.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Sursa foto: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.