21 de printuri care demonstreaza ca stiinta poate fi amuzanta.

Trebuie sa recunoastem, stiinta este de cele mai multe ori, mult prea serioasa. Este, intr-adevar, destul de greu sa te delectezi cand ai de a face cu domana Rigoare Stiintifica si prietena ei de nedespartit Metoda de Cercetare. Greu, dar nu imposibil si o demonstreaza de minune Muzeul Science World din Vancouver, Canada.

In incercarea de a face stiinta mai tangibila, de a-i da o nota mai umana, Science World a creat impreuna cu agentia Rethink Canada o serie de printuri super amuzante prin care demonstreaza sa stiinta poate fi si interesanta si amuzanta deopotriva.

Mizand pe umor, campania a facut ca faptele stiintifice sa fie prezentate intr-o lumina noua, interactiva si amuzanta, chiar daca scabroasa uneori. Scopul campaniei a fost acela de a arata ca, daca stiinta este plictisitoare sau nu, depinde in foarte mare masura de maniera in care este prezentata, ca traim intr-o lume mereu surprinzatoare in care unu plus unu nu fac intotdeauna doi.

Stiati, de exemplu, ca inghitim un litru de mucozitati in fiecare zi sau ca tantarii sunt atrasi de culoarea albastra? Nu? Atunci, aflati mai multe fapte interesante despre lumea in care traim urmarind imaginile din GALERIA FOTO.

Sursa foto: scienceworld.ca/rethinkcanada.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.