Mila Kunis pare sa aiba un an grozav. Dupa succesul inregistrat cu filmul Ted, frumoasa Mila a fost desemnata de revista Esquire cea mai sexy femeie de pe planeta.

Dupa Rihana, Kate Beckinsale si Minka Kely, a venit randul actritei de origine ucrainiana sa fie desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia pentru barbati Esquire. Pentru numarul din luna noiembrie, revista americana a pregatit, pe langa un interviu cu "castigatoarea" titlului si un pictorial senzual cu Mila Kunis. Pe coperta, Mila Kunis apare imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati. In interiorul revistei, va veti putea desfata cu aceeasi Mila imbracata, de aceasta data, in lenjerie neagra si acoperita cu asternuturi de satin.

“O mare parte din ceea ce reprezinti in aceasta industrie se bazeaza pe spusele criticilor, a actorilor sau a regizorilor. Oamenii incep sa creada asta si se transforma in ceea ce vor ceilalti sa fie. Cred ca mi-am separat in mod constient cele doua vieti. Iubesc ceea ce fac. Nu ma pot imaginia facand altceva. Dar cand am termin cu munca, atunci chiar termin”, a spus actrita de origine ucrainiana in interviu.

Mila Kunis a debutat in industria televiziunii cu un rol in serialul “That ‘70’s Show”. A aparut mai apoi in cateva lungmetraje bine primite de public, precum “Max Payne”, “Forgetting Sarah Marshall” sau “The Book of Eli”. Rolul care i-a adus consacrarea in orasul filmului a fost cel din “Black Swan” pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni. Anul acesta, Mila Kunis a aparut in lungmetrajul “Ted”, un film cu succes imens la casa.

Galerie foto cu Mila Kunis in pictorialul pentru revista Esquire puteti vedea aici. Noi va invitam sa va desfatati cu acest film de prezentare:

Sursa foto: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.