O iluzie optica realizata de utilizatorul YouTube brusspup a pus pe jar intreaga suflare virtuala. Vezi despre ce este vorba.

Aceasta nu este prima iluzie creata de brusspup. Daca veti ajunge pe profilul sau de Youtube, riscati sa pierdeti o zi intreaga urmarindu-i clipurile si multitudinea de iluzii optice pe care le-a realizat pana acum. Ultima iluzie, insa, a reusit sa puna pe jar intreaga suflare virtuala. La ora la care scriu acest text, mai bine de trei milioane de persoane au vizionat clipul in care este prezentata iluzia. Probabil ca, la fel de multi au si incercat sa o reproduca.

Cu ajutorul unor coli transparente care se suprapun si miscand una deasupra celeilalte, brusspup.a reusit sa realizeze iluzii optice animate care surprind un Pac-Man inghitand un glonte sau o pisica alergand. Mecanismul nu este atat de complicat pe cat pare si poate si realizat de oricine, spune brusspup. Mai mult, acesta a pus pe profilul sau imagini pentru a fi descarcate de oricine. Nu stiu voi, dar eu mi-am gasit o ocupatie pentru restul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.