Pentru a promova festivalul de jazz Standard Blank Joy of Jazz, organizatorii au pus gandit un concert de jazz cu totul inedit. Vedeti despre ce este vorba in interiorul articolului.

Media traditionala este depasita. Online-ul este si el suprasaturat. Pentru a iesi in evidenta in galagia mediatica, trebuie sa aduci ceva inedit.

Pentru a promova festivalul de jazz "Standard Blank Joy of Jazz", editie care va avea loc anul acest in Africa de Sud, organizatorii au montat in piata Johannesburg instrumentele necesare unei orchestre de jazz. Peste instrumente au presarat seminte si floricele de porumb si tot ce au mai avut de facut a fost sa astepte ca porumbeii sa prinda curaj si sa inceapa sa se hraneasca de pe instrumente.

Unul cate unul, porumbeii si-au facut aparitia si au inceput sa culeaga mancarea de pe instrumente, oferind trecatorilor un concert de jazz spontan. "Trupa" nascuta a fost botezata "Featherweights" (Greutatea Penelor)

Sursa foto main: capura Vimeo.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.