Se numeste Stanley, are mai putin de o saptamana si poate interpreta cam orice cantec iti doresti. Nu, nu despre o persoana este vorba, ci despre un pian caruia ii poti spune ce vrei sa asculti prin Twitter, iar el va interpreta melodia respectiva.

Pianurile care canta singure nu mai sunt de mult o noutate. Ceea ce il face pe Stanley special este faptul ca, pentru a asculta o melodie nu trebuie sa cauti sau sa schimbi una din cartele perforate imprimate cu diferite arii si care ii asigura functionarea. Este de ajuns sa ii trimiti ce cantec vrei sa asculti pe Twitter la @Stanley Piano, iar Stanley il va canta. Mai mult, atunci cand cantecul cerut urmeaza sa fie interpretat, Stanley iti va trimite un tweet prin care te anunta sa fii pe faza.

Deocamdata, insa, repertoriul lui Stanley este limitat, pianul fiind capabil sa interpreteze in mare parte melodii indie. Numarul mare de cereri, precum si diferitele genuri de muzica cerute i-au facut pe creatorii pianului sa lucreze sa marirea "bazei de date".

Pianul Stanley este inventia agentiei creative Digital Kitchen care a incercat sa realizeze astfel o conexiune intre musica clasica si cea digitala.

Ce cantec i-ati cere lui Stanley sa interpreteze?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.