Un artist stradal din California a dus celebra miscare a lui Michael Jackson, Moonwalk, la un alt nivel.

Cand Michael Jackson a executat pentru prima data miscarea de dans care avea sa devina ulterior una din "semnaturile" artistului, lumea a ramas muta de uimire. 29 de ani mai tarziu, un dansator stradal, a reusit sa revolutioneze celebra miscare de dans.

Se numeste Eric Nash, are 25 de ani, este un artist stradal din Santa Monica, California si este persoana despre care a vuit toate suflare online in ultimele zile. Motivul? Eric Nash a transformat si personalizat celebra miscare de dans a lui Michael Jackson in ceva ce poate fi numit “Super Moonwalk”. In loc sa mearga, Nash alearga si, contrat tuturor legilor fizicii, o face in sens invers.

Videoclipul cu Eric Nash executand Super Monnwalk a ajuns rapid la cateva milioane de vizualizari, iar la ora la care scriu acest articol aproximativ patru milioane de internauti au urmarit clipul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.