V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu avioanele scoase din uz? Unele ajung in cimitirul avioanelor, in timp ce altele sunt transformate in restaurante.

Avioanele transformate in restaurante, cafenele sau cinematografe sunt foarte populare in unele tari. In Coreea de Sud, de exemplu, exista cateva astfel de amplasamente. Foarte curand, ne vom putea mandri si noi cu un astfel de restaurant.

O campanie din Ploiesti a castigat recent la o licitatie un avion Boeing pe care are de gand sa il reconditioneze si sa il transforme in restaurant. Inainte de a ajunge la aceasta forma , avionul a trebuit sa traverseze patru judete. Boeing-ul 737-200 a fost transportat de la Bacau la Ploiesti, destinatia finala fiind West Park, cel mai mare parc industrial si logistic din Sud Estul Europei unde va fi reconditionat si transformat intr-o cafenea accesibila din autostrada A3.

Avionului si itinerariului parcurs de acestea i-au fost dedicate un blog unde puteti vedea mai multe imagini, dar si afla povestea avionului.

Sursa foto: inavion


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.