De cativa ani incoace Coca Cola isi ia in serios obiectivul de a imparti fericire in cele mai diverse forme. Dupa ce a instala un Happiness Machine intr-un campus universitar din SUA, Coca Cola a gasit o alta metoda de a raspandi bucurii.

Hug me (Imbratiseaza-ma) este premisa ultimei campanii de marketing lansata de Coca Cola in Singapore. Ca partea a campaniei, Coca Cola a instalat in incinta Universitatii din Singapore un automat de bauturi racoritoare special

Automatul a aparut peste noapte in campusul universitatii. Pare un automat ca oricare altul, diferenta fiind ca are inscriptionat mesajul Hug me in fontul si culoarea Coca Cola. Aceasta este si ideea, automatul fiind conceput in asa fel incat in locul banilor sa primeasca imbratisari. Prin call to action-ul campaniei nu numai ca sunt incurajate manifestarile publice de afectiune, dar este stabilita o conexiune emotionala cu brand-ul.

Campania, gandita de Ogilvy & Mather, face parte din miscarea globala Open Happiness.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.