Barstein.ro este un concept nou de comunicare online care se adreseaza iubitorilor de bar si bartending din Romania. Autorii blogului sunt barmani cu experienta recunoscuta, iar articolele publicate cu regularitate ofera acces rapid la informatii relevante atat pentru pasionati, cat si pentru profesionisti.

Cu ajutorul www.Barstein.ro , barmanii si pasionatii de bar sunt mai aproape de noutatile din lumea bartending-ului si a bauturilor. Blogul este rezultatul muncii a patru editori - Mihai Panfil, Vlad Buda, Mihai Ungureanu si Sergiu Biris - care, din dorinta de a-si impartasi experientele de zi cu zi, si-au propus sa ofere un altfel de sprijin barmanilor din tara. Cu entuziasm si devotament, mai mult decat impartasirea cunostintelor, autorii isi doresc sa realizeze o platforma de interactiune cu cititorii, fiind deschisi propunerilor si incurajand contributiile acestora, pentru a construi astfel, impreuna, o comunitate deschisa.

"Noi suntem barmani, oameni din spatele barului, ce ne entuziasmam puternic cand vine vorba de bauturi, cafea sau meseria de barman, in general. Prin intermediul www.Barstein.ro ne impartasim experientele de bar si le discutam pentru a fi mai aproape de cei ca noi. Ne-am propus sa scriem un articol la doua zile, articole relevante pentru meseria de barman, sa punem bazele unui suport online care sa ofere acces rapid la informatie. Vrem sa scriem noutati, pareri personale, informatii necesare "supravietuirii" in bar si, bineinteles, sa vorbim despre lucruri sau locuri pe care le vedem, ne plac si merita sa fie cunoscute si de catre cititorii nostri. Abordam teme de actualitate din bartending, intrucat domeniul nostru se transforma si evolueaza continuu, iar pana acum barmanii din Romania au avut ca sursa de ajutor si inspiratie doar site-uri de specialitate din strainatate." , a declarat Mihai Panfil, fondator Barstein.ro.

Blogul prezinta:
• experiente personale, atat din spatele barului, cat si din fata acestuia;
• tipologii ale diverselor brand-uri de bauturi;
• sfaturi in ceea ce priveste echipamentele de bar – noutati si mod de utilizare;
• evenimente (festivaluri, competitii) cu si pentru barmani, din toata lumea, reunite intr-un Calenbar ;
• interviuri cu personalitati din lumea bartending-ului ;
• recomandari de carti, link-uri si alte materiale utile in procesul de educatie si dezvoltare personala a barmanilor, precum si pentru satisfacerea curiozitatii celor care vor sa descopere mai multe despre serviciile de bar si oamenii care le practica;
• recenzii personale pentru anumite locatii nou aparute;
• articole de tip "how to" si informatii despre bauturi inedite sau recorduri din lumea bartending-ului.

Citeste si:
Noul Citroen oli [all-e] este un concept electric cu autonomie de...
Noul Citroen oli  all-e  este...

De asemenea, www.Barstein.ro dispune de prezenta si in cadrul retelelor sociale:
• Pe Facebook: https://www.facebook.com/Barsteinro
• Pe Twitter: https://twitter.com/barsteinro

www.barstein.ro vine in sprijinul industriei ospitalitatii, incurajand colaborarea cu partenerii prin articole dedicate aparitiilor de brand-uri reprezentative, redefinirii identitatii unor brand-uri recunoscute, lansarilor de produse, de echipamente de bar, sau furnizorilor de servicii.

www.barstein.ro este un suport online care ofera acces rapid la noutatile din bartending, vizand atat evenimentele si aparitiile regionale, cat si pe cele internationale, si adresandu-se in special celor care activeaza in aceasta bransa, dar si pasionatilor care abordeaza domeniul ca hobby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.