De mici am aflat ca nu este bine sa te joci cu focul. Totusi exista oameni care au ignorat acest avertisment si care acum se distreaza de minune cu focul.

Este foarte ciudat sa vezi pe cineva care a luat foc si caruia sa-i placa acest lucru. Nu este deloc macabru daca la asta va ganditi si nu este nici un caz medical neinteles. In realitate este povestea unui cascador profesionist care si-a dedicat o viata intreaga studierii focului.

Tanarul Wong Von a dus pasiunea sa la extrem si a mers pana in acel loc in care a demonstrat ca focul, la nivel controlat este un "material" foarte interesant pentru arta.

Mai jos Von demonstreaza acest lucru intr-un clip care la prima vedere poate soca, dar care va asiguram ca este realizat in cele mai sigure conditii.

Consideram ca trebuie sa amintim ca "joaca cu focul" nu trebuie sa existe decat daca sunteti, eventual, un cascador profesionist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.