eBAY este recunoscut pentru tranzactiile sale in intreaga lume. In acelasi timp este cunoscut si pentru o serie de tranzactii foarte ciudate. Vedeti despre ce este vorba mai jos.

Fruntea unui tanar
Andrew Fischer, un tanar de 20 de ani din statul american Omaha si-a pus la dispozitie fruntea drept spatiu publicitar. A organizat o licitatie prin intermediul ebay si a reusit sa primeasca 37,500 de dolari pentru un tatuaj pe frunte.

Tanarul a renuntat la tatuaj dupa aproximativ o luna.

Un intreg oras
Un mic orasel din Texas a fost scos la vanzare pe ebay. Albert Town este recunoscut pentru o mica comunitate de nemti care s-au asezat in zona in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Totusi, primarul din localitate a incercat sa-si faca publicitate prin intermediul unei licitatii on-line. Si-a pus la bataie postul de primar impreuna cu functia de berar-sef .

Lenjeria lui Michael Jackson
Michael Jackson a reusit sa “produca” foarte multi bani dupa moartea sa. Printre multe altele, prin intermediul ebay a fost vanduta o pereche de chiloti apartinand mega-starului, confiscata de catre politisti in timpul anchetei privind molestarea unui minor.

Lenjeria a fost cumparata de catre un colectionar pentru suma de 1 milion de dolari.

Scopul in viata
Chiar daca suna foarte vag, un barbat din SUA considera ca a descoperit care este “scopul omului pe Pamant”, dar pentru impartasirea raspunsului a pretins mai bine de 3,5 milioane de dolari. Surprinzator este ca a existat un cumparator care a platit aceasta suma. Totusi nu stim exact ceea ce a primit in schimb…

Un copil
Tot prin intermediul ebay, un cuplu din Marea Britanie a incercat sa-si vanda copilul nou-nascut pentru suma de 1 euro. Bineinteles, totul a reprezentat o gluma, dar Protectia Copilului a demarat o ancheta si cei doi parinti au fost decazuti din drepturi pentru aceasta incercare neinspirata.

Fereastra de unde a fost asasinat JFK
Fereastra aparatamentului de unde a fost asasinat fostul presedinte american John F. Kennedy a fost vanduta prin intermediul ebay pentru suma de 3 milioane de dolari. Cumparatorul a dorit sa-si pastreze anonimatul, dar surse din presa sustin ca fereastra a fost cumparata de Serviciile Secrete Americane pentru a pune capat unui subiect incomod.

Citeste si:
Unele tranzactii cu cardurile Visa nu pot fi procesate in Europa
Unele tranzactii cu cardurile...

Un servetel folosit
Scarlett Johansson a reusit sa dubleze valoarea unui servetel nazal. Dupa ce a racit si si-a suflat nasul in el, actrita a scos la licitatie acest servetel prin intermediul ebay. Frumoasa actrita a mai declarat si ca raceala a luat-o de la un alt actor, Samuel L Jackson, in timpul unor filmari, fapt care a contat si mai mult la vanzare.

O fantoma intr-un borcan
In timp ce se “juca” prin curtea sa cu un detector de metal, un american a dat peste o cutie din tabla veche de cativa zeci de ani. Barbatul, impresionat de ceea ce a gasit, a pastrat cutia in casa.

Dupa cateva saptamani americanul a raportat politiei ca in casa sa si-a facut aparitia o fantoma, care il bantuie si isi revendica gradina unde a fost gasita cutia. Barbatul, decis sa scape de fantoma s-a hotarat sa vanda cutia metalica prin intermediul e bay. Pretul de vanzare a fost stabilit la 100.000 dolari.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Cel mai scump sandwich din lume
Cel mai scump sandwich din lume a fost vandut in Statele Unite pentru suma de 30,000 de dolari prin intermediul ebay. Licitatia a strans foarte multi curiosi care au incercat sa cumpere un sandwich in care aprea chipul fecioarei Maria.

Intreaga mea viata
Ian Usher, un australian din Perth si-a vandut “viata” prin intermediul ebay. Barbatul a castigat 300,000 de dolari pentru casa, job si masina. Ian l-a prezentat pe noul proprietar chiar si prietenilor sai astfel incat acesta sa-l inlocuiasca definitiv dupa plecarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.