Universul DallesGo este un proiect cultural de anvergura care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Editie cu editie, am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor si se bucura de recunoastere publica. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

In noiembrie Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru o noua serie de proiecte profesionale, in care sunt incluse si workshopuri pe diverse teme fashion, adunate sub titlul GO FASHION!

Primul workshop - MODA TENDINTELOR - va fi sustinut de catre Ovidiu Buta, considerat de presa de specialitate ca fiind unul dintre cei mai buni profesionisti din domeniu, un adevarat lider de opinie in lumea modei.

Experienta profesionala a lui Ovidiu Buta cuprinde tot ce inseamna stilism de moda pentru reviste fashion de top. Este redactorul sef al celui mai vizionat website de fashion de la noi, www.fashionandbeauty.ro, ocupa pozitia de director de moda al revistei GQ, este autorul si co-autorul a doua carti de specialitate aparute la Editura Polirom (Victima modei, 2006, si Barbatul si moda, 2009, cea din urma scrisa alaturi de Adina Nanu), semneaza costumele pentru nenumarate spectacole de teatru, participa in mod constant in emisiuni specializate alaturi de designeri renumiti (mare parte dintre acestia, descoperiti si sustinuti chiar de el). Desi nu ii place sa fie considerat un trend-setter, influenta sa in moda autohtona, este mai mult decat vizibila - este un fapt de netagaduit.
Asa cum il descrie Adina Nanu, reputat critic de arta, "Ovidiu calatoreste mult, este mereu la curent cu ce se poarta la Londra, Paris, New York sau Milano, ia tot timpul pulsul modei, vede daca moda mai traieste sau trage sa moara, constata ce victime a mai facut, vine cu idei proaspete, verifica intuitii si teorii".

Ce urmeaza sa descoperi in cadrul workshop-ului Moda Tendintelor?

In cadrul workshopului MODA TENDINTELOR, vei descoperi de la Ovidiu Buta de ce noul are cele mai semnificative valente in industria fashion si iti vei forma o viziune de ansamblu asupra caracterului acestei industrii creative si dinamice.

Vei afla despre modul in care functioneaza birourile de stil, cum se contureaza o tendinta, cum se raspandeste ea, cum ne afecteaza viata si vestimentatia. Vei descoperi cum lucreaza fashion designerii cu cataloagele de tendinte pentru a-si realiza colectiile. Si, cel mai important, inveti cum sa alegi informatia corecta si cum sa o folosesti in favoarea ta, care sunt tendintele sezonului si ce functioneaza pentru tine.

Workshopul MODA TENDINTELOR dureaza trei ore (la care se adauga o ora de Q&A) si este gazduit in Sala DaVinci din Palatul Universul, cladire bucuresteana cu mostenire istorica si culturala, ridicata la initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a dorit sa creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai titrat ziar din Romania. Sala DaVinci se transforma, astfel, in locul de intalnire al oamenilor creativi si pasionati, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

Programul workshopului Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, in data de 19 noiembrie, sambata, incepand cu ora 11.00.

Participarea la workshop costa 250 lei.

Confirmarea participarii se face la adresa de email info@dallesgo.ro si la numarul de telefon 0769 041 711.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.