Iubitorii de excursii la munte cu cortul se pot reorienta de acum spre o varianta destul de interesanta: cortul de atarant in copaci. Acest model ofera o alternativa la clasicul cort care se intinde pe pamant si in plus ai si o priveliste mai frumoasa.

Pasionatii de excursii pe munte si cei care isi doresc sa umble cu cortul in spate au motive de bucurie. O companie americana producatoare de echipamente de munte a anuntat lansarea cortului care se agata in copac, disponibil intr-o prima etapa pentru doar doua persoane.

Cortul se fixeaza cu ajutorul unei funii foarte groase de creanga copacului, iar ulterior acesta se desfasoara fara sa atinga solul. Practic, acest cort imita cuiburile de pasari agatatein copaci

Inventatorii acestui tip de cort sustin ca astfel, turistii care doresc sa doarma in natura, pe munte sau in salbaticie, sunt mult mai in siguranta si au mult mai multe sanse sa nu pateasca nimic rau.

Trebuie mentionat ca daca optezi pentru aceasta varianta ai toate snasele sa te bucuri si de o priveliste la inaltime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.