Rugby-ul este un sport destinat barbatilor puternici.si chiar daca este un sport "full-contact", de multe ori presarat cu momente foarte violente, rugby-ul este si va ramane un joc de strategie bazat spiritul de echipa si inteligenta jucatorilor.

Daca esti curios sa intelegi regulile rugby-ului atunci urmareste videoclipul demonstrativ de mai jos unde o sa gasesti o lectie cu regulile acestui sport prezentate de 4 fotomodele foarte sexy. De ce am ales aceasta metoda de prezentare? Probabil din dorinta de a contrasta un pic cu imaginea pe care acest sport o are si anume, de duritate si violenta.

Rugby-ul a fost inventat in Anglia in jurul anului 1820 in localitatea cu acelasi nume. Totusi, un sport similar se juca in Franta inca din Evul Mediu, iar acesta se numea " la soule". Atat "la soule" cat si rugby-ul au pornit mai intai ca jocuri ale studentilor din campusurile universitare, iar ulterior, au beneficiat de ligi dedicate si campionate organizate special in acest sens.

LYNX - Rules to Rugby from Soap Creative on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.