Ultimele zile au fost foarte imbucuratoare pentru fanii divei din Barbados, caci aceasta a anuntat ca va lansa un nou album pana la sfarsitul anului si un single pentru care nu ar trebui sa mai asteptam mult.

Cel de-al saselea material de studio al Rihannei ar fi lansat in noiembrie sau decembrie, daca e sa credem zvonurile, iar prima piesa promovata de pe acesta fusese anuntata pentru data de 11 octombrie.

Totusi, a fost anuntat ca “We Found Love“, noul single produs de Calvin Harris, va avea parte de o lansare saptamana aceasta. Joi ar trebui sa fie ziua ce mare, in care piesa va ajunge la posturile de radio americane, 11 octombrie ar ramane data oficiala de lansare.

Promovarea noii “ere” a inceput cu lansarea unei aplicatii pentru Facebook, cu ajutorul careia fanii Rihannei pot afla mai multe detalii despre ceea ce li se pregateste.

Asteptam si aici si pe Facebook noua piesa a Rihannei: We found love

multumim: divercitycafe.ro

Rihanna in concert


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.