Oamenii se mai despart. In cazul in care acestia sunt casatoriti lucrurile poarta un singur nume: divort. Totusi, exista o intrebare la care toti cei care vor sa se desparta oficial, prin divort, trebuie sa raspunda: ce motive aveti? Mai jos aveti un top al celor mai neobisnuite motive de divort.










foto: epsos.de & xavivix




Divort! Prea multa curatenia strica…


In 2009 o americanca s-a prezentat in fata judecatorului pentru a cere divort. Motivul, cat se poate de bizar la prima vedere. Se pare ca sotul acorda o atentie prea mare curateniei. Daca in continuare nu intelegeti de ce sotia si-a mentinut cererea de divort, atunci trebuie sa va mai explicam ca barbatul era efectiv obsedat de curatenie.

Subiectul curateniei era atat de important pentru el inca nu suporta sa vada niciun fir de praf in jurul lui, fiind mereu in mana cu o carpa gata sa stearga orice urma. Punctul culminant l-a atins atunci cand a daramat un zid al casei sale, doar pentru ca era murdar, construindu-l ulterior. Acesta a fost momentul in care sotia a decis sa intenteze divort.

Guantanamo! Divort!

O femeie din Arabia Saudita si-a sunat intr-o dupa-masa sotul. Dupa cateva secunde aceasta a observat ca telefonul barbatului vibra chiar langa ea. Fiind clar ca acesta si-a uitat telefonul acasa, sotia a deblocat tastatura pentru a sterge apelul pierdut, numai ca in loc de numele ei, numarul de telefon figura in casuta de contacte sub porecla de “Guantanamo” (faimoasa inchisoare pentru detinutii acuzati de terorism).

Fiind profund jignita de acest fapt, femeia a intentat proces de divort impotriva sotului.

Prins ca o insela, cu ajutorul unei pasari

Asa cum puteti sa deduceti, motivul de divort nu este ciudat, fiind clar vorba despre un sot care isi insela sotia. Totusi, modul in care aceasta a reusit sa afle este cu adevarat demn de un scenariu de telenovela.

Cei doi soti cresteau in casa un papagal vorbitor. In timp ce sotia era plecata, sotul vorbea la telefon cu amanta care aducea mereu in discutie subiectul divort. Papagalul a inregistrat totul si ulterior “s-a confesat” sotiei. Femeia a facut usor legatura, ulterior, cu faptul ca e posibil sa fie inselata.

Divort! Nu mai suporta prajiturile …

In 2010, un cuplu chinez a ajuns in fata judecatorilor cu cererea de divort formulata si cu un motiv cat se poate de bizar: sotul nu mai suporta sa manance prajituri pregatite de sotia sa. Se pare ca femeia era atat de obsedata sa gateasca ceva dulce incat in fiecare zi barbatul era obligat sa guste din mai multe feluri de dulciuri.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Nunta_DivortCerere de divort dupa ce i-a vazut chipul

Doi irakieni (cuplu) au ajuns in fata justitiei pentru ca sotia si-a dorit sa divorteze. Motivul este absolut aberant, cel putin pentru orice alt individ de pe Planeta. Sotul i-a ridicat vualul sotiei ca sa-i poata vedea chipul. Femeia s-a simtit atat de jignita incat a incercat sa divorteze. Totusi, aceasta s-a razgandit la insistentele sotului si numai dupa ce acesta a promis ca nu o sa mai incerce niciodata sa-i descopere fata.

Femeia facea parte dintr-o secta care nu permitea dezvelirea chipului in fata niciunui barbat.

Amant la 83 de ani

Varsta de 83 de ani este o varsta la care nu multi oameni ajung. Cu atat mai rara este situatia in care doi oameni, sot si sotie traiesc si formeaza un cuplu fericit atata timp.

Exista in schimb si situatii cu adevarat bizare, atunci cand sotul ( 83 de ani) a fost surprins de sotie (82 de ani) in timp ce acesta il insela cu o doamna mult mai tanara (80 de ani). Deznodamantul este clar: cerere de divort!

Citeste si:
Construcție rezistentă: care sunt top 3 materiale folosite?
Construcție rezistentă: care...

Au divortat pentru ca ea era prea timida

O cerere de divort pe cat se poate de dubioasa. O tanara din SUA a fost acuzata de timiditate exagerata pentru ca refuzat mai bine de 3 ani sa se dezbrace in fata sotului. Femeia era ingrozita de faptul ca sotul ar putea sa o priveasca goala. Barbatul nu a mai suportat si a decis sa divorteze.

L-a mintit in privinta varstei

Un tanar chinez s-a simtit foarte jignit atunci cand a aflat ca femeia cu care s-a casatorit era cu 6 ani mai in varsta ca el. Din acest motiv barbatul a intentat divort.

Luna de miere alaturi de soacraVerighete_TOP 10 Cele mai ciudate motive de divort

Daca va imaginati ca luna de miere trebuie sa fie ceva minunat atunci inseamna ca ganditi corect. Totusi, nu stim cati dintre voi ar putea tolera prezenta soacrei in luna de miere. Se pare ca nici un tanar din Filipine nu a suportat acest lucru, iar dupa ce proaspata sotie a insistat sa-si ia mama in luna de miere, a intentat proces de divort.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Si-a pierdut sotia la poker

Cazul unui cuplu din Rusia a atras atentia multor ziare de cancan din aceasta tara. Dupa ce sotul a ramas fara bani la o partida de poker, in lipsa de idei a mizat chiar cu propria nevasta, fiind de acord ca cel care castiga (in cazul in care s-ar intampla) sa petreaca o noapte de dragoste cu aceasta.

Sotia nevoita sa-i ofere o ultima sansa sotului pentru a nu pierde toti banii a acceptat miza. Intr-un final neprevazutul s-a produs, iar barbatul a pierdut partida de poker fiind nevoit sa plateasca “masa”. Dupa ce actul s-a consumat, femeia nervoasa a depus actele de divort.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.