Putem sa probam afirmatia de mai sus! Tahiti este unul dintre locurile ideale pentru surfing si chiar daca majoritatea romanilor nu sunt atrasi de sportul in sine, nefiind foarte popular pe plaiurile noastre, macar putem sa "apreciem" natura care ofera in acest tinut exotic unele dintre cele mai spectaculoase imagini din lume.

Tahiti gazduieste anual una dintre etapele Campionatului Mondial de Surfing. In fiecare an pe aceasta plaja exotica se strang cei mai cunoscuti sportivi din lume alaturi de cei mai importanti producatori, manageri si sponsori, cu un singur scop: Surfing-ul.

Managerii si sponsorii se intrec in oferte si pluseaza de fiecare data cu mai multi bani pentru un “stimul extern”, iar sportivii se roaga la propriu pentru cele mai inalte valuri in dorinta de a se remarca in fata publicului.

Anul acesta in schimb, natura a fost cea care a “plusat” si a oferit la inceput o surpriza placuta atat sportivilor cat si publicului.
Valurile inregistrate in perioada competitiei au batut orice record consemnat in registrele sportului (peste 40 de metri), fiind comparate cu niste mici tsunamiuri. Totusi, organizatorii au fost nevoiti sa intrerupa concursul pentru ca oceanul devenea prea agitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.