Cine cauta cu adevarat senzatii tari atunci sigur trebuia sa "gaseasca" Noua Zeelanda. De curand s-a "brevetat" aici un nou sport extrem. Vezi despre ce este vorba in clipul de mai jos.

Construit in interiorul unui canion din Queenstown, Noua Zeelanda, complexul "The Arc" este visul oricarui pasionat de sport extrem. Mai sus am mentionat ca acest "sport" a fost brevetat in Noua Zeelanda pentru ca defapt reprezinta o combinatie de bunjee jumping si coborat cu tiroliana.

Practic cei care vor sa se arunce in canion au posibilitatea sa se lege cu un ham de o coarda suspendata la mai bine de 500 de metri si sa se arunce pe acest cablu coborand cu mai bine de 100 de km/h o diferenta de nivel de 230 de metri.

O astfel de distractie costa 150 de dolari neozeelandezi si necesita o programare in prealabil, din cauza cererii foarte ridicate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.