Shark Week - celebra saptamana a rechinilor de la Discovery Channel, revine in vara aceasta cu programe noi, in perioada 22 - 28 august! In fiecare seara, de la orele 21.00, veti avea ocazia rara de a "inota" alaturi de experti in lumea subacvatica, urmarind o selectie a unora dintre cele mai reusite programe dedicate temutilor pradatori ai oceanului.

Realizat in colaborare cu cei mai mari cercetatori din toata lumea si oferind informatii interesante despre comportamentul si caracteristicile diverselor specii de rechini, programul este una dintre cele mai urmarite selectii de documentare ale Discovery Channel.

Printre cele mai interesante documentare din acest an se numara:
Omul-rechin: Povestea din spatele filmului "Falci"
Luni, 22 august, ora 21.00

Frank Mundus, pescarul ale carui experiente au inspirat renumitul film Falci, realizat la Hollywood, isi continua aventura alaturi de rechini. In calitatea sa actuala de conservationist, insotit de camere, Frank mai face o ultima incercare. Patrunzand in lumea rechinilor, acesta incearca sa ne educe si sa ne amuzea cu intalnirile sale explozive. Frank se scufunda alaturi de unele dintre cele mai de temut animale de pe glob, intre care: rechinul cap-de-ciocan, rechinul galben, mako si rechinul-tigru. Este o cariera cladita pe hotarare, ambitie si promovarea unui nou tip de intelegere. Afla care sunt secretele sale, care sunt tehnicile sale de scufundare si ce sisteme de protectie foloseste.

Supravietuitorii atacurilor de rechin
Marti, 23 august, ora 21.00

Rechinul-taur prezentat de Nigel Marven
Miercuri, 24 august, ora 21.00

Vara rechinilor
Vineri, 26 august, ora 21.00

Vânatorii de mituri - Episod special despre rechini
Sâmbata, 27 august, ora 21.00

Cele mai cumplite atacuri de rechin
Duminica, 28 august, ora 21.00

Nu uita si de concurs, Citeste mai mult aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.