Castiga un voucher pentru doua persoane la Festivalul "Inima Reginei Maria", desfasurat In perioada 9 -12 septembrie 2011 in orasul bulgaresc Balcic.

Castigatorul concursului va benficia de: trei nopti de cazare, demipensiune si acces la toate evenimentele aferente Festivalului.

Pe parcursul a trei zile, In zona cunoscuta odinioara sub numele Coasta de Argint, turismul cultural, materializat prin vizitarea locurilor dragi Reginei Maria, se va Imbina cu o componenta spirituala reprezentata prin: muzica, dans, teatru, expozitii.

Programul Festivalului include:
- Reprezentatia „Royal Fashion”, In regia lui Dan Puric
- Vizitarea Castelului si Gradinii botanice din Balcic, sub Indrumarea unui ghid specializat
- Vizitarea Balcicului de altadata, sub Indrumarea Doinei Pauleanu (autor al albumului de arta „Balcicul In pictura romaneasca”)
- Lansarea In Bulgaria a cartii „Povestea vietii mele”, scrisa de Regina Maria si publicata de editura RAO.
- Lansarea lucrarii „Balcic”, a autoarei Balcica Mosescu, fiica ultimului primar roman al Balcicului.
- Expozitie de portelan pictat – Wagner – Arte frumoase si povesti
- Expozitie de dantela flamanda – frivolite, a artistei Violeta Carmen Roman

Voucherul ce face obiectul acestui concurs este oferit de organizatorul Festivalului: Balkan Travel: www.balkantravel.eu. Cu peste 15 ani de experienta pe piata balcanica, Balkan Travel a deschis destinatia Bulgaria pentru consumatorii romani si este leader pe segmentul agentiilor turoperatoare pe aceasta relatie.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa te Inregistrezi ca utilizator pe Yuppy.ro si sa raspunzi corect la intrebarea "Intre ce ani a fost Maria Regina Romaniei?" accesand sectiunea FORUM.

Desemnarea castigatorului se va face prin targere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro. Castigatorul va fi anuntat pe data de 1 septembrie 2011.

Participa aici! LINK FORUM

Mult succes!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.