Phantom v1610 este numele celei mai performante camere video. Aceasta poate sa inregistreze pana la 1.000.000 de frame-uri pe secunda. Vezi aici filmul care iti transforma secundele in minute.

Cea mai performanta camera poate sa inregistreze in prezent pana la 1 milion de frame-uri pe secunda. Ce inseamna acest lucru? In primul rand un record si nu in ultimul rand faptul ca aproximativ orice detaliu pe care il doresti se poate observa in format HD.

Rezultatul este absolut fascinant. Sa vezi cum o simpla picatura de apa se poate diviza in alte milioane de parti atunci cand aceasta se loveste de marginea chiuvetei.

Phantom v 1610 nu este o camera obisnuita, acest lucru este clar, iar pretul confirma in totalitate afirmatia: 100.000 de dolari.

Camera are un sistem de stocare a datelor de aproximativ 100 de GB, dar optional se poate opta pentru o varianta externa de stocare a imaginilor care poate ajunge pana la 512GB.

Sursa

Locked in a Vegas Hotel Room with a Phantom Flex from Tom Guilmette on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.