Un simplu gadget poate sa uneasca acum Iphone-ul 4 si orice obiectiv SLR Canon pentru a forma un adevarat aparat DSLR. Merita vazut!

Gadget-ul iPhone SLR Mount transforma Iphone-ul 4 intr-un adevarat aparat DSLR, cupland la acesta orice obiectiv SLR existent pe piata din gama Canon sau Nikon.

Gadgetul functioneaza in fapt ca o "tranzitie" intre obiectiv si camera Iphone-ului 4. Telefonul intra in acest dispozitiv, care arata cam ca un "box" de protectie, iar in dreptul camerei telefonului gadgetul este prevazut cu un filet unde se pot insuruba mai toate obiectivele existente pe piata, din gama Canon si Nikon.

iPhone SLR Mount costa 249 de dolari si este compatibil doar cu Iphone 4. La pretul final trebuie sa mai luati in calcul 5 dolari pentru aplicatia care insoteste acest gadget si care se poate descarca de pe Apple Store.

Din punctul de vedere al preformantelor, cei care au testat acest dispozitiv au reusit sa scoata poze impresionante, majoritatea fiind foarte multumiti de aceasta.

Asadar, Iphone SLR Mount se poate dovedi o varianta foarte buna si utila pentru cei care sunt pasionati de fotografie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.