Airbus a prezentat conceptul viitoarelor avioane care vor inlocui flota actuala a companiei. Rezultatul este surprinzator: vedere panoramica pentru toti pasagerii, aer tratat cu vitamine si scaune care se muleaza pe corp.

Majoritatea site-urilor se intrec in entuziasmul cu care prezinta noul concept de la Airbus. Intr-o forma sau alta este foarte normal. Proiectul actual urmareste ca pana in 2050 intreaga flota produsa de cei de la Airbus sa fie inlocuita cu o generatie noua de avioane, mult mai fiabile din punct de vedere al consumului, dar si foarte indraznezte in privinta confortului.

Designerii au propus un avion in care toti pasagerii care calatoresc sa aiba acces la privelistea minunata a cerului si pamantului de la inaltimea de croaziera. Astfel, un plafon panoramic o sa inlocuiasca micutele geamuri actuale.

De asemenea, scaunele viitoarelor avioane o sa urmareasca corpul pasagerului, astfel incat zborurile lungi sa nu mai reprezinte un chin pentru nimeni.

Cum autonomia noilor aparate de zbor o sa creasca, escalele nu se vor mai realiza atat de des. In acest sens Airbus a gandit un sistem prin care pasagerii se pot distra la bordul aeronavelor jucand minigolf.

Revenind la entuziasm, conceptul pentru noua flota a companiei Airbus ar putea semana cu orice concept de pe piata auto, acolo unde doar anumite elemente care sunt prezentate initial se mai regasesc si pe "produsul" de serie.

Asadar, nu trebuie decat sa asteptam pana in 2050 sa vedem daca plafonul panoramic sau mini-golful or sa fie accesibile tuturor.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.