Cand vine vorba despre povesti de groaza, cu totii stim sa inflorim totul ca sa para cat mai dramatic. Totusi, mai jos va povestim cateva intamplari adevrate, neinflorite si in acelasi timp cu adevarat dubioase.

Albinele care plang mortii
Margaret Bell crestea albine la aproximativ 15 km de casa, in zona Ludlow, Shropshire (Anglia). In anul 1994, aceasta moare din cauza cancerului. La cateva zile, dupa inmormantare, rudele sale au observat deasupra casei unde Margaret a locuit mai bine de 26 de ani, un roi imens de albine. Acestea au roit in jurul locuintei aproximativ o ora, asezandu-se in final pe acoperis. Dupa 2 ore albinele au parasit zona si nu s-au mai intors niciodata.

Accidentul Fantoma
Doi motociclisti din Statele Unite au raportat in noaptea de 11 decembrie 2002, ca pe autostrada A3 pe care circulau, un tir din sens opus, a iesit in decor, dar din cauza cetii nu au putut ajunge sa vada daca exista victime. Cei doi tineri au descris cu lux de amanunte cum a u observat ca tirul iese de pe sosea si se indreapta spre campul de la marginea autostrazii, trecand de gardul de protectie.

Polististii au cautat toata autostrada si in seara respectiva si a doua zi de dimineata urmele accidentului, dar nu au putut gasi nimic. Gardul de protectie nu era deteriorat nicaieri, iar camionul nu a fost gasit niciodata.

Ciudat este ca fix cu 5 luni inainte, la aceiasi ora, la aceiasi data, a fost inregistrat un accident similar, iar soferul camionului implicat a decedat in urma ranilor provocate de gardul de protectie care a ricosat in urma impactului.

O gaura inexplicabila
O gaura de aproximativ 30 de metri in diametru si 10 metri adancime a fost descoperita in luna octombrie 1984 in apropierea unei paduri din statul Washington, SUA. Locuitorii orasului Grand Coulee, cei mai apropiati, de aceasta padure, sustin ca in urma cu o luna gaura nu exista. Ciudat este ca in urma cercetarilor, autoritatile au stabilit ca nu a existat o cale naturala care sa explice prezenta gaurii, nu au fost inregistrate urme ale unor vehicule sau utilaje care sa demonstreze existenta vreunui santier, iar localnicii orasului Grand Coulee nu au vazut nicio activitate in zona. Autoritatile locale au clasat dosarul sub titlul: Misterios!

Citeste si:
Mădălina Crețan, despre modul în care i s-a schimbat viața după...
Mădălina Crețan, despre modul...

„Sora” din departare
Laura Buxton a eliberat cu ocazia Aniversarii de Aur a casatoriei bunicilor ei, un balon cu heliu in ziua de 14 iunie 2001. Atasat de balon a lasat un biletel pe care era notat numele ei, adresa si rugamintea ca cel care gaseste balonul sa ii scrie inapoi.

Dupa cateva zile, a primit raspuns din partea unei fetite care locuia la 300 de km departare, in Blurton, Staffordshire, Anglia. Fetita se numea tot Laura Buxton, avea tot 10 ani, la fel ca si expeditoarea balonului, Laura, avea tot 3 caini Labradori negri si un porcusor de Guineea. Ciudat nu?

Copiii vantului
O fata in varsta de 8 ani se juca in curtea parintilor ei in localitatea Songjian langa Shanghai in luna iulie a anului 1992, cand din senin se porneste o tornada si o ridica pe micuta in aer. Dupa furtuna, parintii copilului au inceput sa o caute disperati. Dupa 2 zile, politia i-a anunat ca fetita a fost descoperita la 3 km departare, intr-un copac, neavand nici macar o julitura.

Citeste si:
10+ fotografii care surprind intamplari bizare si amuzante din...
10+ fotografii care surprind...

Un eveniment similar s-a produs tot in China, in luna mai din anul 1986, cand o alta fetita care se juca in nisip a fost luata pe sus de o tornada si tarata cativa km fara ca sa pateasca nimic.

Misterul de la Spitalul Riverside
Gloria Ramirez a murit la varsta de 31 de ani de insuficienta renala, in spitalul Riverside General din California, in anul 1994. Analizele care au completat autopsia au facut “ravagii” in spital. 28 de persoane, incluzand medici, asistente si un sofer de ambulanta au suferit o intoxicatie dubioasa, care nu s-a putut explicata. Pacientii intrasera in legatura cu Gloria Ramirez sau se ocupasera de prelevarea de probe biologice pentru analize.

Cei 28 au stat in spital cu probleme renale timp de cateva saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.