Daca ti-ai dorit pana acum sa conduci propriul Porshe, daca ai visat in fiecare seara inainte de culcare sa ajungi intr-o buna zi sa conduci o astfel de masina, dar de fiecare data te-ai lovit de o problema destul de apasatoare : banii. Afla acum ca un Porsche este mai mult decat accesibil. Studentii britanici ne-au facut viata mai frumoasa…

Un student la arhitectura ce locuieste in Londra, fascinat de masinile Porsche si satul sa tot viseze la ziua cand va ajunge sa castige atat de mult incat sa-si permita o astfel de masina, s-a hotarat sa puna piciorul in prag. Daca tot nu are bani sa-si cumpere o masina adevarata mai bine gaseste o modalitate ieftina sa o construiasca singur.

Pornind de la ideea unei biciclete, tanarul a construit un cadru metalic la care a atasat 4 roti, pedale si un lant care sa permita transmisia.Ulterior a printat la scara reala profilul unui Porsche 911 Turbo si de aici a inceput sa capitoneze cadrul metalic cu carton.

Pentru ca forma masinii sa fie fidela studentul s-a ajutat de diferite bete din aluminiu, mult carton si foarte multa banda adeziva. Ultimul pas a fost atasarea unui parbriz din plexiglas si vopsirea “caroseriei” in culoarea auriu ( pentru a atrage si mai mult privirile ).

Rezultatul este mai mult decat surprinzator. Cost total : multa inspiratie, destul de multa creativitate si aproximativ 600 de lire.

Pentru o imagine completa urmariti cum si-a construit tanarul propriul Porsche in galeria foto de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.