Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne toate astea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim?

„Bill: Altceva ce sa-i duc?
Tom: Nimic. Te duci sa vorbesti cu ea, nu? Vezi cum sta treaba si dupa aia ii duci flori. Peste un an doi. Sa fim sanatosi.
Bill: Nu pot sa ma duc fara flori.
Tom: Si unde le tii?
Bill: In mana.
Tom: Te duci cu florile-n-mana? Si daca te vede cineva, ce faci?
Bill: Le bag in geanta.
Tom: Si dupa aia? Umbli cu geanta dupa tine? Nu e bine.
Bill: Ma duc noaptea.
Tom: Noaptea cu flori? Treaba ta.”

„Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne toate astea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi – in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe – care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim?

Pentru prima data reprezentat in cafeneaua Galeriei Dalles, speram ca jocul actorilor va incanta acest public nou, asa cum s-a intamplat ani la rand in Clubul in care am jucat prin traditie, precum si in alte locuri in care am fost invitati.”
– mentioneaza Radu Popescu, regizorul si scenograful piesei „Flori, fete, filme sau baieti”.

Spectacolul „Flori, fete, filme sau baieti”, dupa textul original al lui Mimi Branescu, se va juca pentru prima data in spatiul cafenelei Dalles, vineri 25 septembrie, orele 19.30. In regia si scenografia lui Radu Popescu, spectacolul include in distributia sa nume ca Paul Ipate, Lorena Zabrautanu, Mihaela Alexandru si Alexandru Secareanu.

Durata piesei: 1h 30.
Biletele se pot rezerva prin telefon la numarul 031.80.52.491, pe adresa de mail office@dallesrevolution.ro sau se pot achizitiona de la casa librariei Dalles.

Citeste si:
Jojo: "Voi fi mamica. Iar!"
Jojo: "Voi fi mamica. Iar!"

Pretul unui bilet: 25 Ron

Distributia piesei:

Paul Ipate, nascut in 1985, este cunoscut de public prin prisma rolurilor jucate in filmul „Hartia va fi albastra” (in rolul principal Costi, regia Radu Muntean) si “California Dreamin” (rol secundar, film in regia lui Cristi Nemescu). Ĩn teatru, actorul s-a dedicat in rolurile pieselor “A fost odata in Brooklyn” (in rolul Eugene, regia Iarina Demian), “Gulita” (Gulita, regia I.Demian), “Ferdinand al VIII-lea” (rolul Functionarului, I.Demian), “Biloxi Blues” (regia I.D), “Trilogia belgradeana” (Mica, in regia Mihai Bratila) etc.

Lorena Zabrautanu a castigat recent premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National al Scolilor de Teatru Polonia, Varsovia pentru rolul Elisabeta din piesa cu acelasi nume „Elisabeta I”. Absolventa a facultatii de teatru si masteranda in cadrul UNATC, specializarea arta actorului, Lorena practica astazi stagiatura in cadrul Conservatorului National Superior de arta Dramatica din Paris.
Alte roluri: „Cantareata Cheala” (D-na Smith), „Elisabeta I” (Elisabeta), „Flori, fete, filme sau baieti” etc.

Citeste si:
Actrita Jessica Lange revine pe Broadway
Actrita Jessica Lange revine...

Mihaela Alexandru in prezent studenta la Master Arta Actorului, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si cinematografica „I.L. Caragiale”, Bucuresti a interpretat mai multe roluri in filme precum: „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” (rolul Daniela, regizor: Cristian Mungiu), „Ea” in regia lui Mihai Tomescu, „Tot e bine” (rolul Mari, regia Ion Puican) etc.

Alexandru Secareanu absolvent U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” a jucat in piese de teatru precum „Padurea” (Vecinul, regia Tudor Marascu), „No one” (Raul, regia Carmen Vioreanu), „Miresele capitanului” (Soldatul, regia Peter Bokor), „Oameni si soareci” (Slim, regia Ion Cojar). Roluri in filme: „Scurta revedere” (regia Vlad Fenesan), „Numele meu este…” (regia Dorin Moldoveanu), „Un pas inainte” (regia Alex Berceanu) etc.

Citeste si:
[Video] Mario Vargas Llosa va debuta ca actor la varsta de 78 de ani
Video  Scriitorul Mario...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.