Anne Boleyn, mama reginei Elisabeta I, avea 6 degete la una dintre maini? Muzicianul Eric Clapton a crescut crezand ca mama sa ii este sora, iar bunicii parinti? Hitler era fascinat de aspectul mainilor? Nu mai putin de 1400 de persoane de sex feminin au participat la preselectia pentru rolul lui Scarlett O'Hara din celebrul film "Pe aripile vantului"?

D-ale marilor personalitati: Stiati ca...?

Anne Boleyn, mama reginei Elisabeta I, avea 6 degete la una dintre maini? Muzicianul Eric Clapton a crescut crezand ca mama sa ii este sora, iar bunicii parinti? Hitler era fascinat de aspectul mainilor? Nu mai putin de 1400 de persoane de sex feminin au participat la preselectia pentru rolul lui Scarlett O'Hara din celebrul film "Pe aripile vantului"?

-Anne Boleyn, mama reginei Elisabeta I, avea 6 degete la una dintre maini?
-Muzicianul Eric Clapton a crescut crezand ca mama sa ii este sora, iar bunicii parinti?
-Nu mai putin de 1400 de persoane de sex feminin au participat la preselectia pentru rolul lui Scarlett O'Hara din celebrul film “Pe aripile vantului”?
-Hitler era fascinat de maini si ca in biblioteca sa se afla o carte continand poze si schite cu mainile si palmele unor diversi oameni faimosi din istorie? Lui Hitler ii placea si tinea in mod deosebit sa demonstreze musafirilor cat de bine seamana mainile sale cu cele ale lui Frederick cel Mare, unul dintre eroii sai?
-Numele real al lui Edith Piaf este de fapt Edith Gassion, al lui Elton John - Reginald Dwight si al lui Brigitte Bardot - Camille Javal?
-Toti satelitii lui Uranus au fost numiti dupa personajele lui Shakespeare si ale lui Alexander Pope?
-Presedintele John Quincy Adams nu era proprietarul unui animal de companie obisnuit, ci stapanul unui aligator pe care il tinea in Aripa de Est a Casei Albe?
-Regele Solomon al Israelului a avut aproximativ 700 de sotii si, pe langa acestea, multe alte amante?
-Nicolae Labis, poet despre care se preconiza ca o sa ajunga unul dintre cei mai mari poeti ai Romaniei, a murit in urma unui stupid accident de tramvai la varsta de 21 de ani?
-Tatal mamei lui Uma Thurman, baron german, a fost retinut de nazisti refuzand sa dezvaluie acestora locul in care se ascundeau prietenii sai evrei?
-Charles Dickens dormea cu trupul orientat spre nord crezand ca acest fapt are o influenta pozitiva asupra abilitatilor sale de a scrie?
-Stra-stra bunica lui Adolf Hitler era camerista si de origine... evreica?
-In 1938, Hitler a fost votat in Time Magazines personalitatea anului?
-Lui Albert Einstein i-a fost oferita presedintia Israelului dar a refuzat pretextand ca nu are nevoie de probleme?
-In timp ce studia la Universitatea Harvard, Edward Kennedy a fost suspendat pe motiv ca a copiat in timpul unui examen de limba spaniola?
-Pe patul de moarte, in timp ce camerista se ruga cu voce tare, ultimele cuvinte ale lui Joan Crawford au fost: “ La naiba... Nu cumva sa indraznesti sa-i rogi pe Dumnezeu sa ma ajute!”?
-Din cauza unei operatii din copilarie de corectare a strabismului, actrita Demi Moore nu mai vede deloc cu ochiul sau stang?
-Cu toate ca toata lumea ii indrageste si ii gaseste minunati, lui Nicole Kidman ii este teribil de frica de fluturi?
-Lui Brad Pitt ii este interzis accesul in China din cauza rolului sau in filmul “7 ani in Tibet”?
-Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain and Jim Morrison au murit toti la varsta de 27 de ani si ca ultimul (The Doors) a fost prima vedere rock arestata pe scena?

Sursa: Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.