Momentan, Carlos este freelancer si se bucura de o libertate deplina...Ce poate fi mai frumos? Va invitam sa urmariti cateva productii, putin mai jos.

Minunatele animatii ale lui Carlos Lascano

Carlos Lascano s-a regasit in arta. In 1997, termina Dreptul insa decide sa nu-l practice niciodata. Avea pana atunci o multime de realizari in pictura, fotografie, productie cinematografica, scenografie, editare video si a cazut de acord, impacandu-se cu sine, ca filmele scurte reprezinta chemarea lui. Asa se face ca din 1998, Carlos isi incepe munca si reuseste cateva colaborari cu McDonald's sau Telefonica, producand animatii cu iz de advertising. In '98 primeste un premiu in SUA pentru "Marionettes". In 2000, este distins cu Georges Meliès Prize pentru "Les Amants". In 2002, pleaca in Spania, provocat fiind de Telefonica, si produce "Perverse Game". Cel mai cunoscut ramane "The Legend of the Scarecrow", pentru care a primit pana acum nu mai putin de 20 de premii. Momentan, Carlos este freelancer si se bucura de o libertate deplina...Ce poate fi mai frumos? Va invitam sa urmariti cateva productii, putin mai jos.

The Can

A Short Love Story

The legend of the scarecrow

Powered by


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.