Filmul, dupa doua trailer-e oficiale si un sinopsis nu foarte detaliat, se anunta deja un titlu de box-office si o experienta de neuitat.

Must see: Where The Wild Things Are

Una dintre cele mai indragite povesti va ajunge si pe marile ecrane ale cinematografelor din data de 16 octombrie (SUA), respectiv 27 noiembrie (Romania). De mult timp incerca genialul Maurice Sendak sa gaseasca pe cineva capabil sa realizeze un film cel putin la inaltimea cartii "Where The Wild Things Are". In sfarsit, se pare ca Spike Jonze a fost alegerea potrivita, un regizor ajutat de un producator talentat, in persoana lui Tom Hanks.

Filmul, dupa doua trailer-e oficiale si un sinopsis nu foarte detaliat, se anunta deja un titlu de box-office si o experienta de neuitat. De ce? Pentru ca toti am fost copii si inca pastram in noi acea nostalgie amara generata de gandul la acele vremuri. Omul, cand nu se simte bine in lumea in care trebuie sa traiasca, isi construieste singur o lume a lui. Copii fiind, ne era mult mai usor sa facem asta, atunci mai mult din distractie, apeland la imaginatia noastra debordanta. In Max ne vom regasi intr-o oarecare masura, fara exceptie. Baiatul acesta un pic retras creeaza un taram de basm, sub forma unei paduri populate cu creaturi ciudate, excelent randate cu o grafica CGI de zile mari. Max va fi deasupra tuturor. E lumea lui, oricum...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.