Acum, aveti ocazia sa urmariti noi poze din mai multe colturi ale lumii (accentul este pus pe Franta), dar si cateva exemple inainte/dupa, pentru a va face o parere despre efectele aplicate.

In urma cu numai cateva zile ati putut vizualiza orasul Tokyo intr-o serie de compozitii sub forma unor proiectii stereografice, facute cu ajutorul unor aparate foto capabile sa fotografieze la unghiuri foarte largi, captand peisaje panoramice.

Pozele brute sunt apoi prelucrate circular, insa de multe ori pentru a ajunge la un rezultat spectaculos, editorul are nevoie de mai multe imagini, luate din unghiuri diferite. Stereografia este obtinuta cu ajutorul unor programe speciale, iar apoi Photoshop-ul se ocupa de ultimele finisaje. Acum, aveti ocazia sa urmariti noi poze din mai multe colturi ale lumii (accentul este pus pe Franta), dar si cateva exemple inainte/dupa, pentru a va face o parere despre efectele aplicate.

[Poze by gadl - Flickr user]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.