Va invitam sa urmariti cateva schite facute de Rob si GT 500 in forma finala!


Probabil ca va intrebati cum anume reusesc marii constructori auto sa realizeze masini cu un look atat de atractiv, atat de original si in acelasi timp intr-un anume stil aparte care a consacrat multe case de design. Asa se face ca Ford are la dispozitie o mana de oameni din cale-afara de talentati, carora le da frau liber in a-si asterne pe foi ideile si produsele unei imaginatii debordante, dar, bineintelese, perfect controlata si ajustata intr-un domeniu precis: Mustang.

Seria Mustang a facut istorie si de multe ori cuvintele sunt de prisos atunci cand Ford dezvaluie cate un nou bolid. In cazul noului GT 500, americanii l-au pus la treaba pe Rob Jensen, un designer nonconformist care proiecteaza masini in biroul sau imens din Detroit. Rob a lucrat aproximativ un an la GT 500, munca rasplatita din plin de reactiile majoritar pozitive ale criticilor.

Interesant este un exercitiu simplu de analiza vizuala a celor doua ipostaze discrepante in care se afla Mustang-ul: la inceputurile sale, cand nu este decat o urma de carbune pe o plansa de proiectare si in stadiul final, cu formele sale agresive, masive si foarte..hmmm..masculine. Va invitam sa urmariti cateva schite facute de Rob si GT 500 in forma finala!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.