Botta UNO 24 se poate dovedi un accesoriu interesant pentru cei care vor sa iasa putin din tipare.

Botta UNO 24 se poate dovedi un accesoriu interesant pentru cei care vor sa iasa putin din tipare. Acest ceas se preteaza atat barbatului in costum, cat si tanarului imbracat intr-o tinuta de club.

Ceea ce impresioneaza la acest ceas de mana este existenta unui cadran gravat cu cifre de la 0 la 23, deasupra carora trece o singura 'limba' ce realizeaza o rotatie intr-o zi. Cifrele corespund zi/noapte iar pozitia lor pe cadran semnifica practic pozitia soarelui pe bolta cereasca. In dreptul orei 00:00 se afla o linie fina de demarcatie, unde sta si caseta ce indica data. Fiecare rotatie la 24 de ore peste linia de separare va schimba imediat si data.

Cum se citeste ora exacta? Nu putem vorbi clar despre o ora exacta din moment ce nu exista si o limba pentru minute. Totusi, UNO 24 permite o identificare facila a orei prin impartirea intervalului dintre doua cifre in sase segmente, fiecare fiind egal cu zece minute. Cine poarta ceasul va reusi dupa o scurta perioada de acomodare sa citeasca fara probleme ora.

Botta UNO 24 costa 395 $ si va fi disponibil pe la jumatatea lunii decembrie. Watchismo accepta deja precomenzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.