Un film pe care merita sa il vezi este Ember - Orasul din adancuri. Aventurile si magia dintr-un oras iluminat de un generator buclucas, se impletesc intr-un film deosebit sub regia luiGil Kenan.

Un film pe care merita sa il vezi este Ember - Orasul din adancuri. Aventurile si magia dintr-un oras iluminat de un generator buclucas, se impletesc intr-un film deosebit sub regia lui Gil Kenan.

Lampile uriase care fascinau pe oricine incep sa cedeze cand generatorul din Ember oboseste si refuza sa mai functioneze in bune conditii. Intunericul se lasa si multi cetateni dubiosi si corupti par sa nu fie deloc deranjati de aceasta grava problema. Totusi, Lina si Doon, ajunsi mesageri printr-o serie de peripetii, le vor tine piept in incercarea lor de a salva orasul.

Totul devine mai interesant atunci cand Lina descopera un cufar misterios si, dupa ce reuseste sa-l deschida, gaseste in el cateva harti. Nu ii trebuie mult timp sa inteleaga ca acele harti aveau legatura cu Ember si, daca rezolva puzzle-urile, va putea readuce lumina. Aventurile de abia acum incep..

Ca actori cunoscuti, ii veti putea vedea in actiune pe Saoirse Ronan (o stiti din Atonement) in rolul Linei si pe Bill Murray in rolul primarului. Marianne Jean-Baptiste il joaca pe Doon, iar Loris (tatal lui Doon) este jucat de Tim Robbins.

Ember - Orasul din adancuri ruleaza deja si in cinematografele de la noi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.