Eva Mendes s-a ars cu patul, acum sufla-n asternut!

Eva Mendes s-a ars cu patul, acum sufla-n asternut!

Reclama pe care focoasa cubaneza a filmat-o de curand pentru noul parfum Calvin Klein a fost retrasa de pe canalele TV americane, pentru ca cenzorii au considerat-o prea incitanta. In spot-ul pentru Secret Obsession, pe care putini au apucat sa-l vada inainte de a fi interzis, actrita din "The Women" se intindea lasciv intr-un pat.

Inainte sa ne scandalizam la puritanismul exagerat al americanilor, mai avem de aflat restul povestii, de care Eva este complet constienta: "In timp ce ma suceam in pat, am avut o mica problema: una din fetite [sani] a vrut sa dea binete... Pe scurt, o dezvaluire de sfarc [nipple slippage], care s-a strecurat in versiunea finala, pentru ca s-a petrecut asa de natural si asa de frumos si pentru ca nu dura mai mult de-o clipa".

Actrita e putin iritata din cauza deciziei cenzorilor de a interzice difuzarea reclamei: "Putem bine mersi sa aratam arme peste tot [...], dar nu putem sa aratam sfarcul unei femei; asta mie mi se pare putin inapoiat".

Insa mai nou, Mendes s-a apucat de alta activitate legata tot de paturi... Mai precisla o afacere cu asternuturi. Ea va lansa o linie de lenjerie pentru pat, asternuturi si fete de perna. Linia Vida va avea magazinele Macy's ca piata de desfacere, candva pe la sfarsitul lui septembrie. Chiar daca pare o miscare pe nepusa masa, Eva ne asigura ca cei care ii cunosc tabieturile nu au fost deloc surprinsi, pentru ca ei stiu ca "Ador sa dorm... Daca ar exista o proba de somn la Jocurile Olimpice, as castiga aurul. Sunt cubaneza; noua ne place sa dormim".

Evident, doar pofta de somn nu ar putea lansa o linie de asternuturi, iar actrita insista ca s-a dedicat proiectului dupa ce l-a tot planuit de ani buni incoace: "Sunt un fan al design-ului interior si al arhitecturii, este una dintre pasiunile mele. Daca n-as fi actrita, as amenaja interioare. Nu sunt insa destul de inteligenta pentru a fi arhitect".

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

Cat despre linia Vida, Eva ne asigura ca preturile vor fi "la indemana oricui" si ca asternuturile sunt doar inceputul: "o sa vedem care e reactia publicului..."

Vedeti mai jos spotul interzis cu Eva Mendes, pentru parfumul Secret Obsession by Calvin Klein.

Sursa: moviebox.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.