Boyzone se reintorc cu "Love You Anyway", primul lor single dupa o pauza de noua ani.

Dupa turneul cu casa inchisa desfasurat in Marea Britanie, la care au strans nu mai putin de 250.000 de fani, Boyzone se reintorc cu Love You Anyway, primul lor single dupa o pauza de noua ani.

Love You Anyway, este primul single de pe noul album Back Again… No Matter What – The Greatest Hits aree se va lansa pe 15 octombrie.

2008 s-a dovedit a fi deja un an extraordinar pentru Boyzone – si-au marcat revenirea printr-un concert sustinut la Astoria in Londra si au primit recenzii favorabile pentru turneul desfasurat in Marea Britanie cu casa inchisa, precum si pentru show-ul de la Dublin, orasul lor natal, acolo unde au reusit sa stranga 25.000 de spectatori.

Ca urmare a acestui succes, Boyzone lanseaza Love You Anyway, noul single care ii reuneste pe toti cei cinci membri originali ai formatiei – Ronan Keating, Stephen Gately, Shane Lynch, Mikey Graham si Keith Duffy.

Compusa de Jarrad Rogers, Nick Atkinson si Ronan Keating, Love You Anyway este o piesa pop vesela, ritmata si care cu siguranta ca va fi pe gustul fanilor care le-au ramas loiali de-a lungul celor noua ani de absenta, dar care in acelasi timp poate va reusi sa cucereasca si alti iubitori de gen.

Piesa este prima lansata de pe albumul Greatest Hits care va include si trei melodii noi, pe langa hit-urile care i-au facut celebri pe cei de la Boyzone.

Infiintata in 1994, formatia Boyzone a reusit in scurt timp sa devina un adevarat fenomen pe scena muzicii pop a anilor ’90, inregistrand 16 piese consecutive care au ajuns in top cinci in Marea Britanie. Toate single-urile lansate de trupa de-a lungul carierei s-au clasat in top cinci – au avut sase piese ajunse 'number one' in Marea Britanie si patru albume clasate pe locul intai in topuri.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Vanzarile totale ale albumelor Boyzone au depasit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Love You Anyway se va lansa la Polydor Records pe 29 septembrie. Back Again... No Matter What - The Greatest Hits va fi disponibil si in Romania incepand cu 15 octombrie. Turneul lor de revenire, Back Again... No Matter What – Live 2008 se va lansa pe DVD si format Blu-Ray tot in luna octombrie.


Boyzone - Love you anyway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.