Emisiunile TV, fie ele de divertisment sau nu, sunt deseori animate de gafele prezentatorilor, care parca incearca sa ne invete cum sa ne balbaim mai bine.

Emisiunile TV, fie ele de divertisment sau nu, sunt deseori animate de gafele prezentatorilor, care parca incearca sa ne invete cum sa ne balbaim mai bine. De la cuvinte gresite, la "gargara" live si chiar injuraturi "scapate" spre audienta, programele TV ne ofera tot felul de surprize. Noi am ales cateva dintre cele mai tari gafe de pe "sticla" autohtona, pe care le includem la categoria "Rusinica".

Cea mai recenta gafa TV cu iz de scandal o implica pe celebra Mihaela Radulescu. Campania antifumat promovata recent prin imaginea vedetei starneste deja controverse. Nu pentru ca Mihaela a pozat in chiloti rosii in incercarea de a convinge poporul sa se lase de fumat, nici macar pentru ca s-a duelat din nou cu Andreea Marin care ar fi ravnit si ea sa reprezinte imaginea campaniei "Stop fumat!", ci pentru ca unii reprezentanti ai presei pun botul reactioneaza pozitiv la promisiuni... editate in Photoshop. E cazul catorva prezentatori ai emisiunii "Scoala vietii" difuzata de Antena 2, printre ei si Andrei Vulpescu, care au luat cu varf si indesat lectii in direct chiar de la Mihaela Radulescu despre verificarea surselor unei stiri.

E vorba despre o imagine trucata a campaniei "Stop fumat!, in care Mihaela apare alaturi de un mesaj trivial. Desigur, poza a circulat pe net spre amuzamentul unora, insa gazdele emisiunii au promovat-o in necunostinta de cauza ca fiind veridica, in editia difuzata pe 9 septembrie. Btw, "stimati copii", site-ul www.campanieantifumat.ro nu exista. Mentionam ca in urma acestui scandal "Scoala vietii" a fost suspendata, iar postul Antena 2 si-a cerut scuze public pentru "regretabila eroare din cadrul emisiunii, aparuta dintr-o impardonabila neglijenta".

"FOCUS Plus de la Prima TV, prezentat de Adrian Bucur, reprezinta jurnalul-sinteza al zilei. Este un program de stiri dinamic, in care regasiti principalele evenimente de peste zi prezentate pe scurt, dar care contine si o vedere detaliata asupra celui mai important dintre ele. Astfel, principalul si cel mai fierbinte subiect al zilei este dezbatut pe larg, in asa fel incat problema sa fie explicata cu obiectivitate din toate unghiurile de vedere." Asa suna prezentarea oficiala de pe site-ul televiziunii. Acum, sa vedem ce insemna cu adevarat "program de stiri dinamic", "cel mai fierbinte subiect al zilei" sau "obiectivitate din toate unghiurile de vedere"...

Citeste si:
România își alege reprezentantul la Eurovision 2023, sâmbătă seară
România își alege...

O gafa veche si deja celebra a Andreei Esca, stirista pe care cu greu o prinde cineva impleticindu-se cand citeste prompterul. Si totusi, Andreea ne demonstreaza ca este umana si ca ne poate "informa" si altfel decat o face in fiecare seara in cadrul programului de stiri de la Pro TV. Iata mesajul ei pentru fani, pe modelul "m-am enervat si am injurat microfonul ca nu functiona si... a functionat".

Din nou, trustul Intact iese la rampa cu jurnalisti "competenti", de data aceasta pentru a ridica rangul Antenei 1. Reporterul fara prompter e ca o planta fara apa, cel putin asa invatam de la Observatorul antenistilor. Daca voi intelegeti ceva din relatarea de mai jos, va rugam sa ne trimiteti si noua textul corect pe adresa de mail a redactiei...

Ce mi-e ca ascult o stirista TVR, ce mi-e ca o ascult pe duduia de la ghiseul CFR? Oricum, e bine de stiut ca "profesorul i-a implantat in uter profesoarei patru... trei embrioni" si ca "doar doi dintre ei s-au prins". Iata o propunere de subiect pentru BAC 2009. Esti sigura totusi ca nu erau neuroni?

Citeste si:
Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu...
Florin Dumitrescu, adevărul...

Sa aruncam o privire si in curtea vecinului. Click aici pentru a vedea un clip cu gafe TV de peste hotare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.