Vedetele nu sunt scutite de momente penibile si se intampla de multe ori sa gafeze pe scena, in timpul propriilor concerte live.

1. Beyonce cade pe scena in timpul unui concert sustinut in Orlando, Florida.

Beyonce este foarte energica in concertele ei, dar nu intotdeauna ii prieste. De aceasta data, in timpul unui spectacol sustinut in Orlando, cantareata a incercat sa danseze pe ritmuri rock in timp ce cobora cateva trepte de pe scena, desi tinuta nu ii permitea mai mult decat un "vals". Cu toate acestea, reactia ei de dupa nefericitul accident a fost mai mult decat laudabila, Beyonce demonstrand o data in plus ca este profesionista.


2. Miss U.S.A. aluneca pe podiumul concursului de frumusete "Miss Universe". De doua ori!

Se pare ca pentru Miss U.S.A. marele concurs de frumusete "Miss Universe" a fost mai degraba un calvar. In 2007 frumoasa americanca a alunecat pe podium in timp ce defila imbracata in rochie de seara si se pare ca nu i-a fost suficient. A repetat gestul in cadrul concursului "Miss Universe 2008".

2007

2008

3. Jason Newsted de la Metallica se impiedica pe scari in timp ce canta la chitara

In concertele rock exista atat de multa actiune incat aproape ca nu am sesiza daca artistii gafeaza sau nu pe scena. Desi a cazut in timpul unui concert, Jason Newsted nu a intrat in panica, ci a "mascat" gafa ramanand cateva clipe intins pe scena si continuand sa cante la chitara.


4. Axl Rose cade de pe scena in timp ce canta "It's So Easy"

Acum e, acum nu e... Se pare ca scena din Los Angeles a fost neincapatoare pentru solistul trupei Guns'n'Roses, in anul 1989, cand cesta a cazut in timp ce incerca sa faca atmosfera pentru fani.


5. Shakira se impiedica si cade pe scena

Cu microfonul in mana, cantareata s-a impiedicat si a cazut dupa ce abia apucase sa faca doi-trei pasi. Oare ce s-ar fi intamplat daca Shakira s-ar fi accidentat in timp ce isi misca soldurile in dansul lasciv care a facut-o celebra?

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

6. Nici Christina Aguilera nu a fost scutita de gafe publice. Dupa ce a multumit publicului aflat la concertul sau, cantareata a facut cativa pasi inapoi si s-a impiedicat. Iat-o intinsa pe scena, in toata splendoarea ei. Click aici.

7. Si pentru ca tot am vorbit de Aguilera, nu se poate sa nu o mentionam si pe marea ei rivala, Britney Spears, care o face lata intr-un concert din Japonia. Click aici.

8. Dar, nu-i nimic, se intampla si la case mai mari. Madonna ingenuncheaza accidental pe scena in timpul unui spectacol sustinut in Danemarca. Click aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.