Michele Meoni, director de operatiuni al Continental Hotels, a primit titlul de "Hotelierul anului 2007" cu ocazia lansarii celei de-a 7-a editii a “Ghidului House of Guides – cele mai bune 3.500 de hoteluri si restaurante, Romania 2008-2009”.

Pe data de 10 iulie, editura House of Guides a lansat cea de-a 7-a editie a “Ghidului House of Guides – cele mai bune 3.500 de hoteluri si restaurante, Romania 2008-2009”, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la JW Marriot Hotel Bucharest

In cadrul evenimentului de lansare, editura a decernat premiile anuale pentru jucatorii din domeniul hotelariei si restauratiei. Ioana Irimiea, director executiv al House of Guides, a declarat ca principalele criterii pentru alegerea castigatorilor au fost: nivelul de top al calitatii serviciilor oferite, evolutia afacerii si constanta in calitate.

La sectiunea Hotelierul anului 2007, premiat a fost Michele Meoni, director de operatiuni al Continental Hotels. Acesta a fost felicitat pentru evolutia spectaculoasa a lantului hotelier si pentru planul ambitios de dezvoltare pe care Continental Hotels si l-a propus.

Onorat, Michele Meoni a declarat: “Acest premiu ma face mandru si va multumesc. Primirea sa se datoreaza echipei mele si in special domnului Radu Enache, presedinte-director general la Continental Hotels, care mi-a oferit oportunitatea de a veni in Romania si de a realiza aceste lucruri. Avem intr-adevar un program ambitios; vom investi 135 milioane Euro in urmatorii ani, care ne vor aduce 21 de noi proprietati. Alta realizare pe care doresc sa o mentionez este dezvoltarea unui sistem sofisticat de customer care, care va aduce plusvaloare si va constitui avantajul competitiv al lantului nostru hotelier”.

Acest premiu vine la cateva zile dupa ce Meoni a primit premiul pentru “Cel mai admirat lider din domeniul ospitalitatii”, acordat de BBW, Unimpresa Romania si Ambasada Italiei.

Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier local, creat in anul 1991. Anul trecut Continental a inregistrat o cifra de afaceri de 28,6 milioane de euro, iar in primele sase luni ale acestui an cifra de afaceri a crescut cu 3%, desi s-a lucrat cu un hotel mai putin fata de 2007 - hotelul de doua stele din Sibiu este in renovare.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Expansiunea Continental Hotels a cunoscut o evolutie continua, fiind prezent in Arad, Oradea, Bucuresti, Sibiu, Suceava, Tirgu-Mures, Turnu Severin, Portile de Fier si Gaiser-Timisu de Sus. Sediul Central al lantului hotelier Continental se afla in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.