42 de companii s-au inscris la Teacher’s Film Festival

Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul de Film Teacher’s va reuni anul acesta in competitie 42 de companii care activeaza pe piata romaneasca.

La World Trade Center, sala New York, serile de 21,22,23 octombrie 2008, vor fi dedicate etapelor preliminarii ale Festivalului. Pe 17 noiembrie, la Sala Palatului, vor fi sarbatoriti castigatorii la Gala de Premiere.

”Este o bucurie pentru noi sa observam ca atat de multe companii din domenii diferite, bancar, media, it&c, comunicatii mobile, au vazut in Teacher’s Film Festival o oportunitate de a-si demonstra creativitatea si de a se cunoaste mai bine, dincolo de task-urile zilnice. Pentru noi e un semn clar ca am reusit sa ne atingem obiectivele si suntem cu atat mai mandri, cu cat aceasta platforma de comunicare Teacher’s este una dezvoltata local si contribuie semnificativ la notorietatea brandului. Ne-am dorit un proiect in care publicul nostru tinta sa fie un jucator activ, nu doar receptorul unui mesaj publicitar si s-a dovedit a fi o idee de succes”, declara Simona Vlad, Brand Manager Teacher’s.

BRD, Banc Post, Business Publishing Group, British Airways, Caesar, Coca Cola HBC, Continental Hotels, Cosmote, Dacia Renault, Edipresse, Electronic Arts, Erudio Alumni, CBRE|Eurisko, Gameloft, Germanos, GFK, Gazeta Sporturilor, HRB Expert, IBM, ING Bank, ING Asigurari, Logitech, Maxim, Mediafax, MEMRB, MSGrup, Pepsi, Playboy, Praktiker, Proton-Vodafone, Reader’s Digest, Romtelecom, Sanoma Hearst, Tabu, Time Out, Toyota, Travel Art, Webhelp, World Trade Center, Xerox, Zapp, 121.ro sunt companiile ale caror echipe concureaza pentru castigarea premiilor la cele 16 categorii din festival. Acestea raman la fel ca si la editia precedenta: Marele Premiu, Trofeul Festivalului si Premiul Presei, Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun actor intr-un rol principal, Cea mai buna actrita intr-un rol principal, Cel mai bun actor intr-un rol secundar, Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Cel mai bun scenariu original, Cea mai buna imagine, Cele mai bune efecte speciale, Cea mai buna coloana sonora, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun decor si Cele mai bune costume.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Anul trecut, marele castigator a fost echipa Xerox al carei film, “The Check-in”, a intrunit aprecierile juriului. “Membrii acestei echipe au dat dovada de creativitate si intuitie in alegerea filmului si a rolurilor care le-au venit ca o manusa. Dezinvoltura actorilor si atmosfera destinsa si constructiva de la filmari, vizibila si pe marele ecran, au fost doua dintre principalele motive pentru care am acordat echipei Marele Premiu”, a declarat Tudor Giurgiu, presedintele juriului TFF 2007.

Participarea la Teacher’s Film Festival, pentru echipa Xerox, a fost o oportunitate de a lega prietenii cu colegii de birou iar castigarea premiului cel mare, o recunoastere a meritelor. “Cred ca Teacher’s Film Festival este una dintre manifestarile cele mai interesante de pe piata in acest moment. Relatiile cele mai bune se construiesc de obicei in afara programului iar acest exercitiu ne-a oferit din plin posibilitatea de a ne cunoaste fara a fi incorsetati de reguli interne! Ne bucuram ca revenim la o noua editie, ca o sa ne punem la bataie ideile si talentul, ca o sa avem posibilitatea sa spunem: <Aia interpretare!? Sa vezi daca eram eu cum iesea!>, sau <A fost tare, o sa ia premiu!>", declara Radu Bomchis de la echipa Xerox si ureaza succes tuturor participantilor.

Citeste si:
Cumpara un set 6 pahare pentru coniac Bohemia!
Cumpara un set 6 pahare...

Anul acesta participantii au la dispozitie toata perioada verii pentru a pregati filmele, urmand ca vizionarile si Seara de Gala sa aiba loc in perioada 21 octombrie – 17 noiembrie.

Istoria whiskey-ului Teacher’s incepe in 1830, cand fondatorul companiei, William Teacher, il distribuie in bacaniile din Glasgow. De atunci, fiecare an a insemnat un plus de experienta si o traditie pastrata cu sfintenie de generatii intregi.

Whiskey-ul produs sub marca Teacher’s este un scotch traditional, premium, maturat in butoaie mari de lemn si invechit in butoaie de sherry. Din 1884, cand a fost inregistrat pentru prima data brandul Teacher’s Highland Cream, metodele de distilare au ramas aceleasi, pastrandu-se astfel caracterul unei retete de traditie.

Pentru a afla mai multe detalii despre TFF 2008, click aici.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.